Privacyverklaring

Privacyverklaring Broeders Webshop
 
Inleiding
In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.
Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en waarom uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens. De privacyverklaring kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen.
 
Bedrijfsomschrijving
U leest nu de privacyverklaring van Broeders Webshop. Broeders Webshop is een webshop die zich bezig houdt met de verkoop van installatiematerialen op het gebied van: riolering, hemelwaterafvoer, beregening, dakbedekking, elektra, sanitair, ventilatie, perslucht, water, gas & verwarming etc.
 
Broeders Webshop  /  info@broederswebshop.nl
De Renbaan 1  /  5282 HJ Boxtel
BTW. Nr. NL099145133B01  /  KVK Nr. 16054317
 
Doel gegevens
Broeders Webshop verzameld voor een aantal verschillende doelen persoonsgegevens. Deze zullen hieronder worden toegelicht.
  • Het bezorgen van uw bestelling
Indien u een bestelling plaatst bij Broeders Webshop vult u uw persoonsgegevens in.
Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling bij u af te leveren en om u te informeren over diverse zaken omtrent uw bestelling.
Uw adres wordt doorgegeven aan de transporteur zodat zij de bestelling bij u af kunnen leveren. Uw e-mailadres en/of telefoonnummer worden gebruikt om u te informeren over uw bestelling.
U kunt hierbij denken aan een e-mail met de voorraadstatus van uw bestelling, een e-mail met de track&trace om uw bestelling te volgen of bijvoorbeeld een e-mail met de factuur etc.
  • Contact opnemen
Indien u het contactformulier op de webshop invult of een e-mail stuurt met een vraag, gebruiken wij de door u ingevulde gegevens om contact met u op te nemen om u vragen te beantwoorden.
  • Google Analytics
De website van Broeders Webshop verzamelt de gegevens van bezoekers om de website/webshop te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem en dus niet gebonden aan uw persoonsgegevens. Voorbeelden van gegevens die verzamelt worden: duur van het bezoek aan de website, welke pagina’s u bekijkt etc.
 
Ontvangers gegevens
De gegevens die door Broeders Webshop worden ontvangen worden verwerkt en beheerd door verschillende partijen:
  • Starteenwinkel.nl
De webshop wordt gehost door Starteenwinkel.nl. Dit betekent dat de bestelling die u plaatst en de gegevens die u invult opgeslagen worden op de server van Starteenwinkel. De e-mail van Broeders Webshop wordt ook gehost door Starteenwinkel. Als u contact opneemt via het contactformulier of mail wordt dit opgeslagen op de servers van Starteenwinkel.
  • Mollie
Indien u uw bestelling betaald via iDEAL loopt deze betaling via Mollie. Mollie is een payment service provider, zij verwerken de betalingen van Broeders Webshop. Mollie beschikt dus over uw betaalgegevens (bankrekeningnummer + naam waar de rekening aan gekoppeld is).
  • Transporteurs
Indien u een bestelling plaatst worden uw adresgegevens doorgegeven aan de transporteur om de bestelling te kunnen bezorgen.
Op dit moment maken wij voor pakketpost gebruik van DPD (via Parcel International) en voor vracht De Rooy transport.
Uw gegevens worden ingevoerd en opgeslagen in het systeem van de transporteur.
 
Opslag periode
Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Broeders Webshop, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij de gegevens op grond van een wettelijke regeling langer bewaard moeten blijven.
  • Bestelgegevens
Indien u een bestelling plaatst bij Broeders Webshop worden uw gegevens opgeslagen door Starteenwinkel.
Deze blijven voor onbepaalde tijd opgeslagen binnen Starteenwinkel. Uw betaalgegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen door Mollie.
  • Contact opnemen
Indien u contact opneemt via de mail of het contactformulier op de website worden uw gegevens opgeslagen op de mailserver.
Die mails worden maximaal 5 jaar bewaard.
  • Google Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres.
Deze gegevens worden 26 maanden bewaard binnen Google Analytics.
 
Wilt u dat uw persoonsgegevens, uitgezonderd de gegevens die wij wettelijk moeten bewaren, verwijderd of gewijzigd worden?
Neem dan contact met ons op (info@broederswebshop.nl).
 
Rechten
  • Recht op inzage
U heeft het recht om uw gegevens op te vragen bij Broeders Webshop. Wilt u uw gegevens opvragen?
Neem dan contact op per mail en ontvang een overzicht van uw gegevens.
  • Recht op rectificatie
Kloppen de gegevens die wij opgeslagen hebben niet of zijn ze veranderd?
Dan heb je het recht om dit te laten rectificeren door Broeders Webshop.
  • Recht op het indienen van een klacht
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Broeders Webshop niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.
  • Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens
Indien u wilt dat uw gegevens niet meer gebruikt worden door Broeders Webshop, kunt u contact met ons opnemen (info@broederswebshop.nl). Gegevens die volgens de wet bewaart moeten worden, zoals facturen, kunnen niet verwijderd worden.
 
Verplichte gegevens
Broeders Webshop verwerkt gegevens met een bepaald belang. Namelijk het kunnen aanbieden en leveren van de producten op de webshop. Hiervoor zijn bepaalde gegevens benodigd, de klant is dan ook verplicht om die gegevens achter te laten. Indien u een bestelling op de webshop plaatst dient u bepaalde gegevens in te voeren zodat wij de bestelling bij u kunnen leveren. Deze gegevens zijn gemarkeerd met een verplicht tag (*).  Neemt u bijvoorbeeld contact op via het contactformulier dan is het verplicht u naam en e-mailadres in te vullen. Dit zodat wij contact met u op kunnen nemen om uw vraag te beantwoorden.
 
Beveiliging
De website van Broeders Webshop is beveiligd door middel van een SSL-verbinding. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. Verder zijn alle apparaten waar uw gegevens op opgeslagen worden beveiligd met een wachtwoord.